Creatief Denken Workshop


Op dinsdag 18 oktober en maandag 12 december 2011 organiseren wij een workshop “Creatief Denken” van 20.00-22.30 uur in het Huis van Happiness, Conventstraat 59 in Wageningen. Plezier staat centraal, want out of the box denken combineert serieusheid met speelsheid en humor.

 

Denken doen we veel. Creatief denken soms. Meestal is het handig om in bekende patronen te denken. Onze hersens maken het ons makkelijk door vrij automatisch vertrouwde ‘routes’ te kiezen. Zoeken we echter vernieuwende ideeën, dan is dit een belemmering. We blijven steken in onze manier van denken en missen daardoor mogelijke, innovatieve, oplossingen. Op deze avond maak je kennis met werkvormen om dit te doorbreken (crimineel- en absurd denken, omdraaien, different eye  etc.) Er zijn vele manieren om je hersens te verleiden nieuwe denkpaden te ontdekken. In een creatieve, ontspannen sfeer met een groep mensen met verschillende ‘denkbagage’ gaat dit prima.

Deze workshop is interessant voor iedereen die het leuk vindt om creatief te denken en de eigen hersens af en toe eens wil prikkelen om nieuwe wegen te zoeken. Het is mogelijk om zelf een vraag in te brengen waar we die middag mee aan de slag gaan. Het is ook mogelijk om mee te doen zonder zelf een vraag in te brengen. We zullen op  de avond ongeveer 4 vragen aan bod laten komen.

De trainers reiken de werkvormen aan. De ideeën (mogelijke oplossingsrichtingen voor de vraagstelling) worden bedacht door de hele groep. De indiener krijgt alle bedachte ideeën mee naar huis en is vrij om er iets mee te doen.

Inloop vanaf 19.45 uur. Je betaalt € 10 voor entree inclusief koffie, thee en fris. Wanneer jouw vraag wordt behandeld, vragen we daar een minimale bijdrage van € 20 voor. Afhankelijk van hoe jij de waarde van de middag achteraf beoordeelt ben je welkom om meer geven.

Het café is vol wanneer er twintig bezoekers zijn. Aanmelden (hoeft niet) via info@purple-ideas.com.

Voor meer informatie: bel met Etienne Verlaat,  06 10 88 88 26 of Leida van den Berg 0317-427241. 

 

Met creatieve groeten,

Cor Meurs, Etienne Verlaat en Leida van den Berg,

de trainers

Purple Ideas | Churchillweg 120 | 6706 AG Wageningen
T: 0317 - 411 771 | M: 06 - 10 88 88 26 | W: www.purple-ideas.com